måndag 30 augusti 2010

Gå dig i form!

Vill du gå ner i vikt eller bara komma i bättre form? Mitt bästa tips är powerwalks det är enkelt, oerhört fettförbrännande och väldigt skonsamt. Det kommer också att förbättra din kondition och göra ditt hjärta starkare. Något som resulterar i en friskare och piggare kropp. Och gladare själ.

Powerwalks innebär att man går i högt tempo och pendlar med armarna så att hela kroppen får jobba. Det är perfekt om du vill komma iform på kort tid.
Börja de två första veckorna med 45 min/3-4 dagar i veckan beroende på. Efter de två första veckorna så har kroppen vant sig vid detta och då kan man öka till 60-90 min/3-4 dagar i veckan.
Man ska även tänka på vad man äter under tiden och äta hälsosamt. Lyckas du med detta så kommer du må som princessa. Det är lättare än vad många tror. Det gäller bara att ha rätt inställning. Och även om vädret ute suger så är det bara att tvinga sig ut endå. Man ska inte låta onödiga saker stoppa en.

Såååå trött!

Sitter nu på jobbet och bara väntar på att få sluta, jag verkligen hatar måndagar önskar att man bara kunde hoppa över måndag och börja veckan på tisdag. Varför är alltid måndagen så jobbig? Kanske för att helgen går alldeles för fort? Men men, nu är det ny vecka, nya möjligheter ;) Får tänka så!

Sitter och drömmer mig bort till Miamis stränder som jag var i för 1 1/2 månad sen.  south beach var bland det vackraste jag sett. Nu längtar jag bara till nästa resa, som sagt resa är min passion.

söndag 29 augusti 2010

Paris Hilton arresterad för kokain-innehav!

Aja baja Paris Hilton! arvtagerskan arresterades för marijuana-innehav under Fotbolls-VM i Sydafrika för bara någon månad sedan och igår var det dags igen! Paris och hennes pojkvän Cy Waits stoppades utanför hotellet Wynn i Las Vegas efter att polisen sett marijuana-rök från fönstret och hittade då små mängder av kokain i Paris handväska. Paris släpptes på lördag morgon och har nu anlitat en advokat då hon hävdar att handväskan inte var hennes!

Söndag!

Eftersom jag jobbar sex dagar i veckan så blir det inte så mycket städning hemma som jag egentligen vill att det ska vara, när jag kommer hem på vardagarna är jag helt slut eftersom jag vaknar kl 6. Så istället för att söndag ska vara en vilodag för mig blir det en städdag. Så idag har jag och älskling städat, tvättat, bytt sängkläder, insallerat vår nya tv och även hunnit med att handla och laga mat. Det kallar jag effektiv söndag!
Fläsk, med råstekt färsk potatis och rödvinsås
Sallad med persilja i =)
Så ser mitt sovrum ut med tv =).... egentligen är jag emot tv i sovrummet, men varför håller jag för mig själv hehe, kan var mysigt att också. Byrån som vi ställde yv på finns i ikea för 200 kr jätte billigt, egentligen skulle vi hänga upp tv men våra väggar är tunna. Men tycker att det blev helt ok ändå.

lördag 28 augusti 2010

Sno Stilen; Kristin Cavallari!


1, Svart rutig skjorta Gina Tricot 299kr
2,Svarta Leggins Lindex 199 kr
3, Svart Tröja H&M 149kr
4, Skor Asos.com ca: 900 kr

fredag 27 augusti 2010

Effektiv fredag!

Idag har det varit en bra dag,  Fått en massa gjort idag, jag vakna vid 6 som vanligt och slapp undan den hemska olyckan på E4 vid moraberg där en man omkom. Dem spärrade av E4 fram till elva på förmiddagen. Väl inne i lektionen så stod det grammatik på schemat...=)=)=) åh jag bara älskar grammatik, bestämde mig för att hålla en lektion om pronomen, både possessiva, reflexiva och personliga pronomen..... eleverna var så glada och jag sååå nöjd över att de lärt sig mycket nytt.

- leraren varför ja inte kan säga " Nadia elskar hennes man" jag menar ju Nadia

jag - Jo för att då betyder det att du älskar någon annans man och inte din, du älskar hennes man.

- ok vad ja säga

jag-" Nadia älskar sin man" ska du säga

- mmmmmhhhhhhhh =)=)=)

så kan det se ut.....fast med  100 till liknande exempel.
Efter jobbet åkte jag till stan eftersom jag hade tandläkare, har inte varit hos tandis sen jag var 18 år så gissa om jag var orolig, men icke sade nicke " jätte fina tänder" inte nog med det så hade jag två 300 kronors tillgodo försäkringar hos dem som jag inte förbrukat så istället för 640:- gick det på 40:- ...kan det bli bättre, efter det lämna jag min bil på service och åkte till stan för att luncha med Rima och hennes underbart goda son Rabi. Blev en sen lunch på Fun house....alltid gott med wok.

Sedan avsluta jag dagen hemma hos mamma mys pys !
Nu är jag jätte trött och ska sova jobbar ju trots allt imorgon med.... dock i make up store =)
Natti Natti




lilla Rabi

onsdag 25 augusti 2010

Skvaller Nytt!

Lindsay Lohan har precis blivit frisläppt från sitt rehabiliteringscenter efter endast 23 dagar! Domstolen hade sagt 90 dagar, men doktorerna på UCLA Medical Centre där hon behandlades har sagt att Lindsays psykologiska störningar och missbruksproblem inte är i närheten av att vara så dåliga som de först trodde och att hon faktiskt har skött sig riktigt bra. De kommer nu att fortsätta att hålla ett öga på henne genom ett efterbehandlingsprogram för att se till att hon mår bra.

Datalektion!

Sitter nu här med mina elever och har datalektion, dagens datalektion går ut på att de ska gå in på youtube och få fram deras favorit låt på deras hemspråk. När de hittat låten ska de översätta låten till svenska. Det är så kul, ni anar inte. Eftersom jag jobbar i SFI så har jag elever från världens alla hörn, så ni kan tänka er. Indiska, arabiska, polska, persiska, arfikanska, afganska, japanska låtar, alla vill att jag ska lyssna på just deras favorit låt, måste säga att afganska låtar låter väldigt vacker,  det är en blandning mellan persiska och indiska.

Nu e det rast och jag e sugen på glass.

tisdag 24 augusti 2010

Kalas!

Min älskade lillebror Johan fyllde år i söndags och vi hade ett litet kalas hemma hos mamma, eller liten ochliten med 1/4 av tjocka släkten så kanske den inte var så liten. Det är läskigt hur snabbt tiden går, När jag kallar Johan "Binti" ( min lilla dotter/tjej) hahah fråga inte det är ett internt skämt hehe, så brukar folk säga sluta han är faktist stor nu, hela 12 år fyllde han, i mina ögon är han fortfarande 8-9 år.......suck det betyder ju att jag också blir äldre. Jag verkligen älskar mitt liv, men jag drömmer fortfarande om mitt liv mellan 16-20 års åldern, jag tackar och älskar mina föräldrar som låtit mig resa och se världen samt aldrig hindrat mig frånmig från att uppyfylla mina drömmar.

Så bjöds det även på Fattuch och tabulle till alla som bantade heheh=)
Mina 3 bröder och pappa!

söndag 22 augusti 2010

Tjejmiddag!

Världens bästa tjejkväll! Fy fan vad kul vi hade i lördags, en tjejmiddag som anordnades av Roxi och Emma. Vi åt en massa gott, och körde fem-kamp som bestod av roliga härliga lekar. Fan måste göra sånt oftare. Alla blev ju fulla som kastruller mot slutet, men som sagt lite alkohol skadar ingen =)

lördag 21 augusti 2010

Kim har inte ett enda hårstrå på kroppen?

Läste i en skvallertidning precis att Kim är beroende av hårborttagning hehehhe värre än mig eller ????

– Jag är armenier, så självklart är jag är jag besatt av hårborttagning med laser!

– Armar, bikinilinjen, ben, underarmar... Hela min kropp är hårlös.
säger hon.

Kim tycker jag är en riktig skönhet, tycker dock inte om att hon nu opererat näsan, undrar vad som kommer next, för det är ju så det fungerar i Hollywood när dem väl börjat så kan dem inte sluta.

Biokväll!

Igår var jag min man Michael och min goda vän Izla på bio och såg Knight and day, med Tom Cruise och Cameron Diaz. En effektspäckad actionfilm som verkar ha hämtat inspiration från mission impossible 2 och 3. Alltså den var såååå bra, Izla skratta så mycket att hon fick hela biosalongen och skratta oxå hehe. Filmen bjuder på en hel del ögongodis... visste inte att Tom var sååå het ....=)

Så nu sitter jag här lite halvruffsig i håret och redo för dagen. Det var helt underbart att sova i min säng igen tillsammans med min man, har ju varit i uppsala i 4 dagar, inte för  att min kusins säng inte är skön det är den bara att den lutar lite hehe så man tror att man ska ramla.
Dagens planer är att städa, tvätta och sen piffa upp mig för kvällens fest hemma hos Roxi =)

torsdag 19 augusti 2010

Pizza!!!!!!

Hej Bloggen!
Som jag tidigare nämnt så har jag varit sjukt sugen på fet mat......vilket i sig inte är så konstigt eftersom det var det enda jag åt i Miami. Plus att jag nu pluggar vilket gör att jag är sugen på allt. Det roliga är att folk inte orkar med mig eftersom jag drar med mina vänner när jag är sugen på fet mat, medans dem kanske vill äta något nyttigare, hehe så jag fick Elin och Izla att följa med på en pizza till lunch och sibylla till middag. MUMS, när är jag redo för lite fler timmar med plugg.
Kära vän Elin!
pussss

onsdag 18 augusti 2010

Pluggdag!

Idag har jag pluggat hela dagen känns jävligt bra måste jag säga, jag ska sätta denna tenta! Alla som någongång pluggat till en tenta vet att söt samt mat behovet ökar med typ 100%  haha. Så det blev lunch med Antigona och Izla på vårt favorit cafe här i uppsala. Antigona ska snart bli mamma eller rättare sagt om 2 veckor, jag är så glad för hennes och Awats skull. Jag lärde känna henne för 5 år sen, när jag flytta till Uppsala.Numera är hon även min kollega på Competens.
Att plugga är en ädel konst tycker jag. Det tar lite tid innan man är en fullfjädrad plugg-höna, innan man hittar ett bra sätt att lära sig mycket på så kort tid som möjligt. Men det är lite det som man får genom sin utbildning, en förmåga att lära sig att snappa upp information så snabbt och smärtfritt som möjligt, informationen i sig hinner förmodligen bli lite suddig och oklar när fem år eller fler förflutit. För att bli den där plugg-hönan som värper tentor med höga betyg krävs det en taktik.
Jag har fotat några av mina olika pluggexperiment.
Understykningsmetoden, färger gör att jag lättare memorerar och ser mönster i feta textmassor. Det som gör det mindre bra är att jag ofta tycker ALLT är viktigt.
“Memory-metoden”, en helt klart överlägsen, men aningen tidskrävande metod. Man skriver en fråga eller ett påstående på ena sidan och svaret på den andra. Antingen kan man spela med någon eller utmana sig själv genom att man sätter upp mål.Då händer det faktiskt att jag fuskar. Grymt bra metod!

Dags och sova...ska upp tidigt och plugga imorgon
Natti Natti

tisdag 17 augusti 2010

Uppsala!

Sitter här med min underbara Izla och bara orkar inte plugga, vi har tenta på fredag men la ner pluggandet redan vid 16.00. Satsar på att vara uppe tidigt imorgon istället. Istället drog vi ner till stan, jag bara älskar att shoppa i uppsala det är nästan ett måste när jag är här, av nån konstig anledning så har dem så mycket härsom jag bara måste ha.....=)


Söt topp HM:198:-
HM 299:- Vila 349;-HM 29:- för varje del.

måndag 16 augusti 2010

Mot uppsala!

Det här var jag på väg till uppsala idag, jag hoppas att det är sista gången jag åker upp för denna tenta.
Imorgon ska jag träffa B och jag hoppas det går bra!


Samtliga plagg är inköpta i Miami, från topp till tå =)

Smink!

Som jag kanske tidigare nämnt så jobbar jag på make up store på lördagar, så här får ni se lite smink jobb som jag gjorde i lördags....

Let`s Party!

Igår kväll knackade det på dörren 22.00 vem kan det vara tänkte jag. När jag öppna så var det ett glatt och fint ansikte nämligen Roxi =) bråttom hade hon men hon lämnade ett fint kort. På kortet står följande

"Den 21 gör vi det vi gör bäst kallar in till årets fest endast utvalda sköna tjejer samlas för att äta och dricka goda greje"

Bästa tänkte jag, då kan jag även fira att min tenta över weeeeeeiiiii =) =) hänga med sköna tjejer och bara snacka en massa skit.
Tack för inbjudan Roxi =)

Vill ha!

Detta snygga halsband kommer finnas i Indiska i höst, fatta vad snyggt till en enkel svart eller vit t-shirt.
Jag älskar smycken i blått, speciellt när man är brun och fin.

Grattis Binti!

Idag fyller min älskade kusin år......Kusin vitamin blir äldre =)
Jag och Jurinda har gått igenom mycket ihop, Jurinda introducera nattlivet för mig som 15 åring i Korfu heheh vilka tider =) som gick över till  galna hemma fester i vår studentlägenhet i triangeln till galna utekvällar i Rom där hon bodde. Jurinda är en stark, smart och ödmjuk människa som vet vad hon vill i livet och det respekterar jag henne för...vi behöver fler såna syrian tjejer =)
Love you kusin
Bryggan, Uppsala 2008
Omro Jariho

God morgon!

Förra veckan var en tung vecka för mig. Alla veckor kan inte vara helt på topp och underbara. När man känner att allt känns lite jobbigt och som i en enda stor uppförsbacke.

Även fast vissa saker var helt underbara förra veckan och saker jag sett fram emot så var det mycket som cirkulerade i mitt huvud. Ibland undrar man vart man ska ta vägen, hur man ska komma dit och om det är möjligt?

Jag tycker inte om drastiska förändringar, men egentligen så är dom nödvändiga ibland. Det gäller bara att fatta besluten och se till att fullfölja dessa. Men det är inte alltid möjligt. Men tiden får utvisa vad som är rätt och vad som är fel.

"Ju mer man tänker, desto mer inser man att det inte finns något enkelt svar"
Man ska alltid sträva efter det som gör en lycklig och det som magkänslan säger. Lättare sagt en gjort!
Love L

söndag 15 augusti 2010

Förnyelse!

Idag är ingen bra dag!
Vaknade upp med en känsla av ångest och olust. Ni vet såna dagar som dyker upp när man mår
dåligt. Jag har en längtan av förändring och förnyelse. Kanske jag jag känner så eftersom jag ska plugga till en tenta idag som jag har om 1 vecka, en tenta som jag har släpat på sen 2007, en tenta som jag vägras bli godkänd på. Tentan som jag redan skrivit 3 gånger. Det är mycket förändringar som kommer ske om jag klarar tenta.

Det är mycket förändringar som kommer ske i framtiden, det gäller bara att kämpa och sträva efter målen som jag har. Jag måste lära mig att förändringar oftast leder till något positivt. Ser man saker från en mer positiv sida så är det större sannolikhet att det blir så.

Jag vill bland annat
-Utvecklas som person och återfå ro i kroppen
-Vill börja träna igen och återfå motivation
Energi  när man tentapluggar
- Sluta med mitt chokladberoende ( efter tentan) =)

Louis Vuitton

Louis Vuitton har anklagats för vilseledande reklam.

I två annonser syns en sömmerska med nål och tråd, trots att LV-väskorna inte är handgjorda.
Denna typ av annonser har nu förbjudits. LV hävdar att det är en hyllning till de anställdas arbete. Men jag anser att det är vilseledande och helt fel marknadsföring när tillverkningen sker på annat sätt.

Natti natti

fredag 13 augusti 2010

Grill!

Min älskade make fick för sig att grilla, vilket jag inte har något emot förutom att det blir så mkt disk. Jag har nog inte nämn att jag är gift, men det är jag =) hur vi träffades och till slut gifte oss får jag ta en annan gång vissa berättelser går inte att göra korta.
Så nu sitter vi hemma i min tomt och äter shish, fläsk, taboulle, mhamara, babaganos, labne och hummos. Min man slår till på stort när han lagar mat, ska alltid ha en massa av allt trots att vi bara är två personer.
Jag ser ut som en Pompilipossa det är därför jag inte är med hihih =)
Nu är det dags att äta!

Dokusåporna gör comback i höst!

Fan vad nice mina favo såpor gör comback, Det är Sverige premiär för bantningsprogrammet "Biggest loser" Jag och min kära kusin Jurinda är ett stort fan av BL, när jag bodde hemma hos henne i våras så släppte vi allt vi hade i händerna för att titta på BL, tro det eller ej så värvade vi tittare hehe. Förra säsongen var min favorit, Tyra som var en riktig vinnar skalle kom på  tredje plats när hon förtjänade första och Helen som jag by the way hatar vann hela skiten....men men dem är ändå sååå duktiga.
Hoppas Sveriges BL är lika bra! Undrar vem tränarna kommer vara?
Sen har jag även hört att det kommer en "Jersey Shore" inspirerad såpa som ska heta " Kungarna av Tylösand" som går ut på att åtta partysugna människor får fri tillgång till sprit och fest under fyra veckor. Jag kan svära på att den kommer få Jersey shore att se ut som kindergarden hehe =) Detta kommer vara en helt ny nivå av underhållning för Sverige, så pass att folk kommer sätta sina popcorn i halsen.
I just love it heheh.....
Säsong 6TyraVinnaren Helen
Dags och jobba igen !
pussssss

Varför blogga?

Ny dag nya tag!
Har precis rättat en hög med grammatik stenciler, tro det eller ej så älskar jag det, finns inget bättre än att se sina elever utvecklas, och det kan jag med handen på hjärtat säga att dem verkligen gjort!
Jag tänkte att jag ska berätta varför jag bestämt mig för att börja blogga. Jag är en väldigt glad, lättsam och social tjej som älskar att dela med mig av allt, bland annat senaste inköpta plaggen, senaste skvallret,tips på smink och helt enkelt hur man tar hand om sig själv. Jag har länge tänkt på att börja blogga, men måste erkänna att jag varit feg, " vad ska jag skriva om" " tänk om jag inte orkar blogga varje dag" och så vidare. Men till slut tänkte jag what the fuck... jag provar så får vi se hur det går!
Nu måste jag springa iväg, rasten är slut. =(
puss puss

torsdag 12 augusti 2010

Hetsig dag, Lugn kväll!

Idag har det varit en hetsig dag, jag la mig väldigt sent igår gick upp vid sex för att sedan åka till jobbet, väl på jobbet var det en massa spring, många gånger undrar om jag valt rätt yrke, eftersom jag verkligen inte är en morgon människa, att arbeta som lärare vet vi alla att det innebär tidiga mornar, samt regel nummer 1, som lärare får man aldrig komma försent, jag minns när man själv gick i skolan och bara hoppades på att läraren skulle komma försent, men självklar hände aldrig det.
Efter jobbet gick jag och träffade min barndomsvän Gabriella, fikat som var planerat blev till middag istället samt en liten shopping tur i stan. Fyndade söta underkläder i twilfit, samt två söta armband från HM.
Nu sitter jag framför tv och orkar inte göra någonting, middagen resultera till att jag gick och träna på sydpolen som jag by the way tycker har södertäljes bästa gym, inte för mycket spännisar som city gym eller pensionärer som friskis.....i just love Nautilus =)
HM 29.90
God natt söta läsare om jag nu har några hehhe 
Hej!
Nu känns det här lite konstigt, vet riktigt inte hur jag ska börja, men det ska nog gå bra =) Mitt första inlägg =) weeeei.
Sitter i mitt kontor och har rast, har sprungit som en tok idag runt hela skolan, mina kära kollegor har en massa föreläsningar idag, vilket medförde att jag, Gian och Mellitza hade 8 klasser att hålla reda på, ja ni kan tänka er hur det gick! Som sagt ingenting är som det verkar bakom skolans väggar!