torsdag 30 september 2010

Hej bloggen!
ligger i sängen och ska sova! åh vad det ska bli skönt är helt slut. Alltså mina tidiga mornar är såååå tunga ni anar inte hur mycket jag får kämpa för att ta mig upp ur sängen. Alla som känner mig vet att jag absolut inte är morgon människa, stackars mina elever alltså hehe!

Idag slutade jag tidigt, stack till gymet och träna. Kom hem och bara tog det lugnt för mig själv. Mot kvällen gick jag förbi min kära vän Vanja som väntar barn när som helst. Såååå skoj att vi ska få en bebis i vår vänskapskrets =) alla som känner mig vet att jag älskar bebisar! Speciellt att shoppa babykläder =) hehe. Tror jag började köpa mina första babykläder när jag gick i ettan i gymnasiet. Så ja jag har en hel hög med babykläder! På tal om baby så ska jag besöka min goda vän Anti som fick en liten flicka för 1 månad sen imorgon, så jag befinner mig i Uppsala hela dagen imorgon. sååå mysigt. Jag älskar Uppsala har så många starka minnen därifrån. I 4 år bodde jag där =) Bästa Bästa studentstaden!

Jag , och Vanja bredvid mig, Jenny ,katta och daria på min möhippa 2009

Bio!

Jag och min kära make va och såg wall street 2 eller rättare sagt " Money never sleeps".
Den första "Wall Street" slutade med att Gordon Gekko åkte in i fängelset. Den andra börjar med att han kommer ut.Gordon börjar om från noll med ena handen bakbunden. Han får inte handla med aktier, hans son är död och han har förlorat kontakten med sin dotter. Han kommer ut till en värld där girigheten inte försvunnit utan tvärtom blivit laglig. Jag tyckte den var helt Ok.... mer en hyrfilm tycker jag.



Det har trillat in en del partyplagg i H&Ms webshop. Jag provade den pudriga klänningen (högst upp till vänster) igår men den var redan trasig i butiken. Köp aldrig någonting som är fläckigt eller trasigt! Du vet inte om fläcken går bort eller om det faktiskt går att laga plagget på ett snyggt sätt.
Jag gillar den gröna draperade kjolen men jag shoppar som sagt hellre i butik än online.

tisdag 28 september 2010

Skoj kväll!!!!

I söndags var en mysig dag, jag har inte hunnit blogga om söndagen eftersom jag inte hitta min kamera, men du är den funnen =)
Jag och min svägerska åkte till nyöppnade bromma centrum och shoppade loss. Det är verkligen jätte fint där, och om man har vägarna förbi så får man även klippa sig hos min svåger som just öppnat en jätte fin salong där!

Efter en massa shopping och bortspenderade pengar åkte vi till Heron city för att äta, bowla och gå på bio.
Det var faktist en riktig trevlig dag!



Köpte denna klänning i Hm väldigt fin och elegant på!

Jag köpte även ett jätte vackert halsband och armband på oasis, men man ser tyvärr ej på bilden hur fina de är.

Lauren kommer tillbaka!

Vi trodde aldrig vi skulle få se Lauren i tv rutan igen...Hon var 100% säker på att hon inte skulle komma tillbaka mer, men nu har det blivit lite ändringar på det. Lauren kommer tillbaka till MTV med en helt egen reality serie. Men det finns en liten hake Lauren kommer att få bestämma när kamerorna ska vara på och när de ska stängas av, eftersom hon vill ha ett privat liv. Så snart ser vi henne i MTV och detta är inte ett rykte då även mtv har bekräftat detta på deras hemsida...=)=)=)

Trött!

Hej bloggen!
Fy fan vad jag är trött idag, jobbade 3 pass igår, dvs från 8-21.00 plus att jag senare åkte för att hämta min man från jobbet också, så jag är helt slut idag. Dagen har hittills varit bra, min chef anmälde mig på en kurs som jag ska gå som handlar om elever med Dyslexi, specialpedagogik är något jag alltid intresserat mig för.
Så det ska bli riktigt skoj, nästa vecka har hon även anmält mig på bedömningseminarium... det är jag egentligen inte lika sugen att gå på men men alltid nyttigt med lite extra kunskaper.
åååhhh vad jag längtar till lunchen, då blir det sushi.

söndag 26 september 2010

Snyggare som singel!

Är det bara jag eller har Kim Kardashian blivit mycket snyggare sen hon blev singel?! Tv-stjärnan hade klämt ner sina kurvor i en supersnygg långärmad grå Hervé Lèger-klänning igår kväll när hon åt middag med sin bästa kompis La la Vazquez.

Morgonpigg!

God morgon bloggen!
Vet inte vad det är med mig, jag vaknar så tidigt nuförtiden, det är verkligen inte likt mig. idag vakna jag vid halv åtta, hade ställt klockan på elva, så det är några timmar för tidigt. Men men nu har jag druckit kaffe och tagit på mig träningskläder och tänkte promenera till sydpolen och träna!
vi hörs snart igen!

lördag 25 september 2010

Lugn lördag!

Idag verkar det bli en lugn lördag vilket är väldugt skönt eftersom veckan varit så hektisk. Hade min mamma och lille bror samt moster och min kusin här på besök, vi satt och åt en mysig frulle ihop. Får en och komma ihåg när man var ett barn och alltid var hemma hos varandra och åt frukost...sååå mysigt.

Har fått i order av min kära mor att rätta mitt tidigare inlägg om hur många barn mormor hade, det är inte 9 barn utan 10 barn. mamma har 9 syskon, det var så jag tänkte hehe. Nu ska jag bara luta mig tillbaka i soffan och titta på tv tills min man kommer hem, det kanske blir bio ikväll!

Hitta en bild på Olivia Palermos outfit och skulle vilja stjäla den rakt av. Det maffiga halsbandet är fantastiskt och visar hur mycket smycken  gör för en outfit. Jag har skrivit det flera gånger förut men det lättaste sättet att uppdatera garderoben  är genom accessoarer!

fredag 24 september 2010

Nu ska jag sticka iväg till min älskade mormor och morfar!
Jag kan med ord inte förklara hur mycket jag älskar dem två människorna.
Mormor är en sån människa som alltid finns där som stöd och hon bara ger sin kärlek i överflöd.
Min mormor kan ibland ösa ur sig en massa kunskap som man undrar oj var kom det där ifrån. Men så mycket mormor har gått igenom är det inte konstigt att hon har kunskap om allt mellan himmel och jord.
Mormor gifte sig som elvaåring och fick min morbror när hon var 12, hon har fött 12 barn varav 9 lever.
Så en sådan kvinna är något att se upp till, hon har världens bästa hjärta, och vill allt gott åt alla människor.
Älskar dig mormor !



ps: hittade dessa två söta tunikor på stan.

torsdag 23 september 2010

Hej bloggen!
Sorry att jag varit dålig på blogga senaste dagarna, har haft så mycket att göra.
Åh har gott runt ett tag nu med där där känslan att allt är bra. Inga problem, inget man ångrar och framför allt inget man är nervös över. Allt flyter på och man är i sina rutiner som man trivs bra med, tillfredställd helt enkelt. Det är stunder som denna som jag hinner fundera och komma ikapp psykiskt med allt som händer.
Jag har så lätt att ta saker och ting för givet ibland. Vänner som alltid finns där, stöd från sina föräldrar när man behöver det, modet att våga göra något som man oroar sig över men också att veta att man kommer le igen efter att man har varit ledsen. Det man tar för givet.

mitt problem är strävan efter att hela tiden vara bättre, ha det roligare och vara mer duktig och driftig än vad man egentligen är och klarar av. Under tiden detta pågår glömmer man bort att sluta leva i framtidsdrömmen och leva nu istället. Jag räknar med att något ska hända varje dag, annars är dagen bortkastad. Det som krockar här är att oavsett vad jag spenderar dagen till funderar jag inte kring det. Jag höjer min ribba hela tiden så att jag glömmer bort att njuta av vanliga saker. Förut kunde en kvällsfika med en vän, en god middag eller titta på tv något att längta efter. Mitt mål nu är att jag ska lära mig att uppskatta saker i livet.

tisdag 21 september 2010

Idol!

Sitter hemma hos katta och tittar på idol och äter fyllda paprikor som min älskade katta lagat. alltså fan vad  duktiga vi har varit. Vi har varit och tränat eller rättare sagt sprungit, haha idag var jag Jillian från Biggest loser, jag pressade oss själva till max.

"Kom igen katta 2 min på 11.....30 sek kvar...10 sek kvar....å så vila i 2 min"

Och nu väntar te med choklad =)
Jag och katta, Miami 2010

Sminktips!

Jag bara älskar Blothing powder. Den förhindrar make upen att blir glansig och flottig så den håller sig matt hela dagen. Det snyggaste med Blothing powder är att den är transparent och ger en osminkad look utan att vara kakig alls. Extra bra är den till alla som använder Make Up Stores Wonder powder Gobi som lätt blir glansig efter ett tag (alla mineralpuder är lite glansiga) för att få en mattare yta på den.

Blothing powder passar alla hudtoner och kostar 259 kr. I den snygga svarta förpackningen sitter en spegel på locket och en svart puff att lägga på pudret med dolt i botten.

Valet 2010!

Å så var valet över! överallt hör man och ser snack kring valet. Men skillnaden i år jämför med andra år har nog varit att SD kommit med. Speciellt i skolan där jag idag jobbar, det var diskussioner och tjafs i klassrummet, En av mina elever uttryckte det så bra om vad hon tyckte.

"Så mycket hat mot invandrare! jag är inte här för att jag vill va här eller för att utnyttja svenska samhället! Alla invandrare som kommer hit är här av en anledning, folk har flytt för sina liv,krig är en orsak..Hade jag en möjlighet för att återvända till min trädgård så hade jag gjort det nu på en gång, den friheten som man har förväntat sig här i sverige DEN FINNS INTE..Än idag så får man höra jävla blatte när man går på stan!

Ja vad svarar man på detta?
Men det som stör mig är att jag fått reda på att de flesta rösterna till SD kom från södertälje där det nästan bara bor invandrare.....WTF liksom????
SD bildades av invandrarhatare som ville bevara Sverige svenskt. Men 20 år senare ser vi inga bomberjackor eller stålhättor. Vi ser en vågmästare i kostym. Jag är väldigt nyfiken på hur detta kommer sluta!

söndag 19 september 2010

Bröllop!

Hej bloggen!
idag vakna jag halv 12, gud kan inte minnas sist jag tog en så lång sovmorgon. Alltså jag har så ont i kroppen fortfarande, känns som att någon slagit sönder mina armar. Kan starkt rekomendera boxningpass om man vill ha resultat i form av träningsvärk hehe.

Igår var vi på bröllop, och det var så mysigt och roligt bröllop, max 400 pers i syrianskas stora lokal i södertälje.

Jag och min svägerska

 Köpte denna klänning i Miami, från BCBG MAXAZRIA.

Hela gänget!

Jag och älskling!

lördag 18 september 2010

Make up store!

Hej boggen!
Jag och min söta arbetskollega Melissa !

idag har det varit upp rulle på make up store, speciellt idag när jag ska sminkade med träningsvärk i armen efter gårdagens boxningpass tillsammans med katta, alltså min arm var så svag att jag knappt kunde hålla upp den. men det gick super ändå. Nu är jag hemma och ska sätta igång med att fixa mig själv, ska nämligen på bröllop.

Fick med mig detta fina nagelack idag!
sminkade denna söta tjej idag!

fredag 17 september 2010

Våga dig på starkare läppar!

Nu är det inne med starka vågade läppar! Man ska inte vara rädd för en stark färg, tvärtom är man inte så duktig på att måla ögonen så är det ett jätte bra tips att använda en starkare färg på läpparna, eftersom man oftast inte ska vara alltför sminkad runt ögonen då.
Det är en perfekt matchning till en svart outfit eller en snygg vit topp, eftersom allt handlar om kontraster.

Kan starkt rekomendera Stage från Make up store, Alla våra läppstift innehåller bland annat sheasmör, avokadoolja och E- vitamin samt att läppstiften är vårdande och mjukgörande.

Make up store: Stage
Megan fox framhäver sina berömda putläppar med en mörk nyans av burgund med ett läppglans ovanpå. Lägg märke till hur hon går precis över sin naturliga övre läpplinje för att göra sitt put ännu större!


Speidi är avslöjade en gång för alla!

Heidi och Spencer är definitivt tillsammans igen, om de nu någonsin gjorde slut alls! Paret fångades på bild när de kysstes på ett zoo i Santa Barbara. De har gömt sig i Costa Rica i flera veckor nu, och nekat rykte att de fortfarande är ett par och att skilsmässan aldrig skulle ta rum. Aja, nu ser det i alla fall ut som om ännu ett av deras publicitetsstunt är avslöjade!

torsdag 16 september 2010

Hej bloggen!
Tänkte att jag skulle hinna slänga in ett inlägg lite si så där på kvällskvisten!
Idag har jag hunnit med mycket! Jag har jobbat dock slutade jag 12 så skönt stack iväg till sydpolen och träna sedan vidare till cityfrisörerna och la håret i händerna på Sandra, som är så duktig. Efter många om och men så förstod hon vad jag ville ha. " Inte blonda slingor eller blont hår vill fortfarande vara mörkhårig men vill ha lite färg i får inte vara för mycket för jag orkar inte med utväxt, inga röda nyanser och vill inte ha en för varm färg men inte heller jätte askig" haha alltså hon höll på att döda mig. Men duktig som hon är blev resultatet fint.
Efter det hann jag med en runda i Hm där jag hitta en söt klänning, sedan vidare till karo som kom hem från Beirut idag, och nu vidare till Liljeholmen för att se Özz Nujen.
Kram från mig!!!!

Hm 298:-
Mitt hår =)

onsdag 15 september 2010

Mina skönhetstips!

Jag är ju lite av ett skönhetsfreak som ni vet. Går på allt som visas på reklam. Men oavsett produkter så är det, precis som träning, regelbundenhet som gäller. Visst är det mysigt att ha en hemma spadag med vännerna en gång i månaden men tyvärr ger det inget vidare resultat. Ha det som en rutin att alltid peela huden och hyn 1-2 gånger i veckan. Jag brukar i bland torrborsta rumpan och låren, på så sätt minskar man framtida celluliter eftersom man får igång blodcirkulationen. Efteråt så ska man alltid smörja in sig. Tvål torkar ut huden fruktansvärt och huden blir fastare om man smörjer in den.+ hur snyggt är det med "krockodilskinn" på benen för att man är torr?
Andra rutingrejer:
- Ha alltid fixade naglar och tånaglar. Det behöver inte vara en proffsig fransk manikyr men ett litet lack över och jämt filade gör stor skillnad. Ha gärna tånaglarna i en stark färg! Naglar är något som killar också ska tänka på. En vit kant på en killnagel ser inte bra ut. (minst en gång i veckan)
- Noppade ögonbryn. Läs rätt nu, inte dessa smala som finns, vilket jag tycker är oerhört fult utan bara så att man ser att det är två ögonbryn.. (när det behövs)
- Fotfilen som man använder på hälarna, håll dem mjuka! (när det behövs)
- Ansiktsmask en gång i veckan
- Hårinpackning en gång i veckan.
- Smörj alltid in läppar innan det är sovdags!
- Sedan så solar jag solarium 2ggr/ månad under hösten och vintern (= 10 ggr på ett år). Inte det bästa men ingen katastrof heller om man inte gör det för ofta och för länge. Man är alltid snyggare när man är lite brun. Detta är ingen rekomendation, utan vad jag gör.

Jag har alldeles för mycket av såna här produkter hemma. Men dessa två är riktigt bra om man är en torris. Första är en kroppspeeling (aldrig samma till ansiktet) och sedan kroppscremen. Kan köpas på Kicks eller Åhlens!

tisdag 14 september 2010

MTV WMA 2010

För alla er som missade Mtv music awards igår kommer här ett bildspel!

Lady Gaga i en Alexander McQueen klänning
Bästa kvinnliga video för Bad Romance

Best Pop Video Bad RomanceGaga i en Giorgio Armani


Best Video of the year, Bad romance
Inga ord för hennes klädstil.....Vissa tycker att hon är skön, jag tycker hon e såååå ful och saknar klass. iallfall när det kommer till kläder. Dock tycker jag hon har bra musik.

Snooki =)
Jenni " JWoww
Slälvklar kan Mike "The situation" aldrig hålla tröjan på.... haha men det kan jag dock förstå
Sammi "Sweetheart" måste få beröm för att vara den med mest klass av Jersey gänget!

Audrina Patridge
Audrina Patridge för silver, silver och mer silver! Hon valde en glittrig Isaac Mizrahi mini och fastsatt den med en matchande Judith Leiber bälte, samt Balmain Klackar.
Lo och Stephanie, måste säga att jag älskade Stephs klänning! Dock kunne hon skippa löshåret. Stephanie bar en ärmlös, lång V- ringad klänning från Nicole Miller. Lo Bosworth bar en-axeln guld Gabriela Cadena klänning och bar den med strappy svarta sandaler. Tycker om hennes hår då hon drar tillbaka det, det framhäver the Hollywood "IT"



Roxi från The city!... vete fan vad jag tycker om hennes klädval!


Love love Oprah

Alltså jag älskar Oprah, hon är en unik kvinna.
Talkshowdrottningen Oprah Winfrey slog till på stort under sin sista säsong i rutan.
I senaste avsnittet bjuder hon hela sin publik – till Australien.
The Oprah Winfrey Show är inne på sin 25:e och sista säsong i USA.
Ett stående inslag i programmen har varit exklusiva presenter till publiken.
Men frågan är om inte Oprah överträffade sig själv då hon i senaste avsnittet bjöd de 300 besökarna på en resa – till Australien.
När presenten avslöjas börjar publiken gallskrika och oljudet blir inte mindre när skådespelaren John Travolta dyker upp i ett flygplan mitt på scenen. OMG säger jag bara!!!

söndag 12 september 2010

The Hills afterparty!

Jag kan inte förstå att det är slut nu, för gott. Får tårar i ögonen när jag ser dessa foton. Tänker igenom alla säsonger och allt som hänt, allt de gått igenom, alla break ups, make ups, nya vänskapsband knyts och bryts och allt allt drama. The Hills är TV-historia, inget program kommer någonsin skapa det dom skapat tillsammans. Jag har ännu inte kollat på The Live aftershow med alla, men när jag gör det så kommer tårarna rinna, det känner jag redan nu. En mer passionerad The Hills människa än jag får man leta efter, dom har skänkt mig en sådan glädje och inspiration!


Hade vart fantastiskt att få vara med på The afterparty med hela gänget och få kunna träffa dessa stjärnor i verkligheten. Men jag vet att vi kommer få följa dom även fast The Hills slutar, Audrina har ju fått sin egna show, den blir nog härlig att följa och de andra smider planer på stort men det är just The Hills känslan som aldrig kommer kommer återkomma, att få höra meningen “Previously on The Hills..”! Sen så har vi ju underbara The City som fortsätta rulla, hoppas det inte slutar anytime soon, då skulle jag känna mig helt lost.
Tack för alla fina år The Hills, kommer sakna er <3



Hela The Hills gänget, förutom Heidi och Spencer, vad tycker ni att de inte var inkluderade på festen? Jag tycker det är lite smått skumt då de varit en sådan stor den av showen i flera år och Heidi är ju en orginalmedlem.
Kristin, Lauren, Audrina och Whitney, mina favoriter, strålande vackra!