måndag 28 februari 2011


Kom fram till Uppsala idag, slut på ledigheten :( kanske lika bra eftersom jag blivit så seg och tjock av att bara sitta hemma.
Sitter nu i gränby gallerian och äter en pizza med mina Uppsala tjejer.




oscar galan röda mattan!

Igår natt satt jag självklart och följde oscar galan, lite besviken var jag på valet av klänningar många av skådisarna valde faktiskt. Tycker att det brukar vara såååå vackra klänningar annars, men men.
Gwyneth Paltrow i en  metallic Calvin Klein.
Hilary Swank i en  silver Gucci skapelse.
 Halle Berry i en Marchesa


Nicole Kidman i en Dior


 Mila Kunis i en Elei saab


  Så många röda klänningar fanns på galan!

söndag 27 februari 2011

Cosmo+godis

Sitter hemma och har såååå tråkigt så jag åkte och köpte lite tidningar och en fett godis påse...







´
Sitter hemma och tittar på keeping up with the Kardashian..de är ju bara föööör störda hahah. Hitta denna fina bild när de var små! Mina naglar blev super fina och naturlig.
Sitter och fixar naglarna hos duktiga Maria. Sen ska ja till mor min och äta frulle!





Sanctum

Ikväll var jag maken och svåger och svägerska laurice på bio och såg sanctum! som produceras av Avatar-skaparen James Cameron och filmas i 3D.

Sanctum följer en grupp undervattensdykare som reser på en expedition till världens största och mest svårtillgängliga grottsystem. En tropisk storm tvingar dock gruppen att ta skydd i grottorna, som långsamt börjar fyllas med vatten

Grymt bra film, om man tycker om spänning, rysare samt natur eller Guds verk man aldrig tidigare sett.







lördag 26 februari 2011


Handla lite smått och gott från MUS idag.
Ett nagelack som heter stina och rengöring för ansiktet, jag älskar denna rengörning lagom billig oxå :)






Det lilla extra

Bild: Living

Älskar den fina mixen mellan det kantiga moderna bordet i vitt och de svarta stolarna med feminina former.
Och tänk på att trots att inredningen går i vitt/svart och med starka kontraster kan också en text som i det här fallet, mjuka upp betydelsen av rummet. Fint!

Make Up store


Idag står jag och sminkar i make Up store.



fredag 25 februari 2011

Klart!


Super nöjd är jag med håret! Lagom naturligt, och ljust! Sandra från cityfrisörerna är bäst när det kommer till färger.









Frisör dags!

Nu är det dags för ännu en frisör tid, ska färga och klippa. Lite osäker på vilken färg dock har haft så många färger senaste åren och det roliga är att jag trivs med alla problemet är att ljust hår både kostar och sliter så det vill man aldrig ha för länge, sen tycker jag att även när man fyller på utväxten så blir det ändå aldrig lika fint,  är dock sjukt sugen på att ljusa upp det. Vi får se.
Vad tycker ni jag passar i ??

Ljust


Svart

Röd brunt

Slingor

Mörkbrunt

torsdag 24 februari 2011


Åh vad god sushin blev, min make klarar ju allt. Riktig mysig kväll blev det. Det enda som saknades var pinnarna och soppan. Nu är det dags att sova, om ja kan har nog ätit lite för mkt. Ja det blev ca 112 bitar totalt så imorgon blir det sushi till lunch.









Sushi


Maken står och förbereder sushi weeeeei



Profeten av Kahlil Gibran

Sitter hemma och gör absolut ingenting, har städat, tvättat rensat lite kläder ur garderoben, borde gå och träna men orkar inte. Känner mig lite stressad av att inte ha några planer. Men måste lära mig att bara ta det lugnt och njuta av att vara ledig..... gick igenom min boksamling och hittade Profeten, en bok jag fick av min Kusin Maria 2007 då jag precis gått igenom en svår period i mitt liv. Profeten är skriven av en libanisisk- amerikansk författare, denna bok präglas av både klarhet och mystik. Han starka texter om livets alla skeden har berört miljontals människor. Den är väldigt vacker och verkligen berör en ända in i själen.
Så nu ska jag krypa ner i soffan med choklad i ena handen och boken i andra.
Om äktenskapet
Älska varandra, men gör inte kärleken till en boja; Låt den hellre vara likt ett öppet hav mellan era själars stränder. Fyll varandras bägare, men drick inte ur samma bägare. Ge varandra av ert bröd, men ät inte av samma stycke bröd. Sjung och dansa tillsammans och var glada. men låt var och en av er få vara ensam, Liksom strängarna på en luta är ensamma även när de vibrerar av samma musik.

Om barnen.
Och han sade:
Ert barn är inte era barn.
De är söner och döttrar av Livets längtan efter sig själv.
De kommer genom er men är inte från er.
Och fastän de lever hos er, tillhör de er ändå inte.
Ni kan giva dem er kärlek, men inte era tankar, ty de har sina egna tankar.
Ni kan hysa deras kroppar men inte deras själar.

Vår

Jag längtar till Våren för att:

- Man kan ha heels utan strumpor
- Man kan ha mindre kläder på sig
- Man hänger undan vinterjackan
- Man blir piggare
- Man ser fräschare ut
- Man kan höra ljudet av MC på gatorna
- Solen skiner
- Man tar fram jeansjackan/skinnjackan/alt. vårjacka
- Det är ljust längre ute
- Man kan ta en kaffe på ute serveringar
- Man kan börja använda sina solglasögon
- Man kan ha en sådan fin och enkel sminkning!!!!!!!
Något jag missat???????????
Här får ni se lite bilder från mina bästa vårminnen som ägde rum i  Uppsala där jag plugga i 4,5 år....
Valborg 2009

2009

2008

2007


2008


onsdag 23 februari 2011

Film

Nu ska jag bara krypa ner i soffan och titta på film.



Trappa som konstverk!

Hittade denna bild på Living. Behöver en trappa bara vara en trappa?! Nej!! Låt den bli ett konstverk till rummet. Urfint med rejäla stora vaser som väger upp den maffiga trappan. Ja man önskar man kunde bo så där!
Sitter och lunchar tillsammans med katta och Karo detta är bara prov inlägg så ja lär mig blogga från mobilen. Puss




Träning

Såå slut var jag efter dagens träningspass med katta.


Här är jag nyduschad och redo för en lunch på stan!



tisdag 22 februari 2011

Idag var det super mysig dag, träffade min vän Rima och lilla Rabi fikade och bara snacka en massa skoj. Senare åkte jag hem till mamma för att mina kusiner och deras småtingar var och hälsa på, och sist men inte minst så sluta kvällen hemma hos Katta där det mer eller mindre var en traumatisk upplevelse =)=) Katta har en Pittbull !Jaaaa det är en väldigt stor och stark hund. När de får besök så tar hon på honom ett munskydd så när jag och Maria kommer hem till henne så sitter redan karo stel som en staty och skiter på sig inne i andra rummet finns en parabol kille och håller på med sladdar! Ok för att göra en lång historia kort så fucka hunden ut...alltså det blev för mkt för honom nya människor och speciellt en okänd kille i huset att så vi får panik Katta springer runt illröd samt att paniken i hennes ögon skrek VAD FAN SKA JAG GÖRA???? Hon kan inte ta in honom i ett rum eftersom han skäller och hoppar. Den som har sett en Pittbull vet vilka sjuka muskler de har.
Maria och Karo sitter helt panikslagna jag försöker trösta dem med att han inte kan göra något  eftersom han har munskydd medans jag innerst inne döööör, Alltså det såg ut som att han skulle äta upp oss när som helst. Mitt i allt så ringer dörren så är det nån kille från nåt el bolag..." Katta ursäkta men jag har verkligen inte tid just nu" tack å hej!"
Ja till slut fick hon in honom och vi plus stackars parabol killen kunde andas ut.
Lilla Rabi som snart ska bli storebror!

 
Jag å brorsan
 
Söta Lukas, Maria och Vanessa

 Köpte även med mig ett doftljus från Make up store ....jag absolut älskar deras ljus , just detta ljus heter "Less is more" 345:-

Mot stan!

Nu åker jag ner till stan för att träffa min kära vän Rima som jag inte träffat på ett tag!
Ciao

Tips om löpningsapp!

Eftersom jag äntligen fått min Iphone 4 så är jag helt fascinerad av hur mkt det finns att ladda ner. Har precis laddat ner Nike + GPS Med nikeplus går det att följa sina träningsrundor utomhus. Hur lång var egentligen min promenad och hur snabbt gick jag? Enkelt att kolla om appen är igångsatt.
Denna app ska jag använda flitigt när våren är här. Körde mitt första träningspass igår  på över 1 månad igår, fy vad tungt det var!

God morgon!

Älskar att vara ledig...sportlov rocks =) Har lätt valt bästa yrket. =) Nu sitter jag och äter frukóst och sedan tänkte jag åka till mormor.