tisdag 31 januari 2012

Dior Visningen i Paris 2012



 

Dagens Rum!

Pinned Image

Mormor

Jag sitter hemma hos min finaste! Hade lång lunch så jag passade på att komma till min Jade! Hon sitter och berättar om hennes barndom.... Så sorgligt! Vad hon gått igenom. Nu sitter vi och dricker kaffe och hon säger att när hon får besök behöver hon inte ta medicin! så söt, att vara ensam som gammal är det värsta som finns, önskar jag kunde komma varje dag! När jag är mammaledig ska jag vara här varje dag;)

Adriana Lima Vouge Brazil feb 2012


Adriana Lima Vogue Brazil 2
Adriana Lima Vogue Brazil 3

måndag 30 januari 2012

Mys med lillebror

Min lillebror Josef är hemma hos mig å myser! Så skojigt! Är dock helt slut.... Jobbade åkte till PL kom hem tog en lång varm dusch, har varit så frusen hela dagen! Nu sitter jag i pyjamas och bara är! Sååå skönt!

Önskar er en underbar vecka......med mycket kärlek !

couture-spring5
couture-spring1
gilded-mirror
sheer-french-dot-dress
bw-kiss

söndag 29 januari 2012

Söndag

Veckan har nått sitt slut och imorgon börjar en ny vecka! Shit vad helgen går fort, och jag som har lång helg liksom? Ledig varje fredag!
Imorse var jag i kyrkan och närvarade vid min gudmors mammas ett års minnesstund! Efter det åkte jag till mamma och mormor! Blev så slut av allt att när jag kom hem så slängde jag mig i soffan och kom inte upp! Michael kom hem och fråga om jag var sugen på nåt? Och självklart var jag det! Soppa;) så bäst som han är laga han tacosoppa med pasta och grönsaker i!



Toppa med lite riven ost och vitlöks bröd!
Nu ska jag sussa imorgon har jag morgon lektion då gäller det att jag får sömn!
God natt







lördag 28 januari 2012




Jag å baby va på bio och såg nya Mission Impossible! Så bra var den! Skulle lätt kunna se den igen! Ett problem, som gravid behöver man besöka toa ganska ofta! Vi satt i mitten typ högst upp! Alltså satt i en timma och höll mig tills jag höll på å spricka! Så nästa gång bokar jag platser längst ut!
Gårdagen var så trevlig hemma hos bästis! Vi firade henne Jonny och hennes svärmor! Alla födda 27 januari och därmed har alla skärtecken vattuman och tårtan i samma tema!



Bästis hade lagat å gjort så fint












Vanja Daria katta å ja!

Het eller inte ?????Not my style!














fredag 27 januari 2012

Grattis Bästis

Grattis till min bästa vän som idag fyller 27 år, Om du bara visste hur mycket du betyder för mig Katta, du finns alltid där när jag än behöver dig. Vi har vart bästisar sen fyran och du är den som förstår mig bäst, vet mina hemligheter, den person jag litar på och den person jag aldrig skulle ta för givet. Jag behöver aldrig vara någon annan än mig själv när jag är med dig och du behöver bara vara du bästa Kasia!  Jag skulle kunna skriva en bok om hur mycket jag älskar dig och varför du är världens bästa vän, för det är du!

"Side by side or miles apart friends are for always and close to your heart!








God morgon!
Vakna för en stund sen, eller har egentligen varit vaken sen 8, fy vad jag mår dåligt jag hoppas det släpper för jag har inte tid och vara sjuk. Har spytt en gång under min graviditet, idag var andra gången fyyyyyy finns det något mer obehagligt. Så nu ligger jag i soffan och bara vilar innan jag går ner på stan för att köpa present till bästis!

torsdag 26 januari 2012

Jag ligger hemma och har så ont i bäckenbenet! Jag hoppas att det inte är något allvarligt och att det försvinner! Jobbade i förmiddags sedan åkte jag till mormor var där och myste i några timmar, och nu är jag hemma fixat cecarsallad och ska bara ligga och titta på Tv!