fredag 31 augusti 2012

Dagens shopping

Vilken dag! Wow världens bästa bebis har jag!  vi har shoppat hela dagen å hon sa inte ett knyst!
 Kläder till Leona
 Halsband til migHm 129:- och kofta till Leona 149:-
 Skärp Zara 249:-
Stövletter från Zara 549:-

skinnjacka Zara 699:-

 Gjorde ett kap på ett par jätte sköna skinn pumps

 Söta ballerina Belle 249:-
 Grön skinnjacka från Belle 600:-
Köpte med mig min älskade muffins från gallerina Nogat/banan muffins
Nu sitter vi på Pendeltåget och ska åka upp till Stockholm! Leona ligger så fint och snäll i sin barnvagn och jag under min paraply! Usch vilket väder! Egentligen ingen bra dag att gå runt och shoppa! Men men det är tråkigare att sitta hemma dessutom tänkte jag att vi ska hälsa på pappa och morfar! Som jobbar inne i stan







God morgon! Vi är så utvilade! La oss klockan halv elva igår å vakna halv tio wow! Tack älskade bebis ;) hon vakna en gång vid fyra för att äta men sov om direkt! Nu sitter vi och myser å äter frulle! Vill åka upp till sth idag men vädret är skiiiit! Får se vad vi hittar på!






Gjorde syrianska gröt igår! Får bra med mjölk av den! Finns den i kylen så äter man hela tiden å de i sin tur ger Leona god mjölk ;)

torsdag 30 augusti 2012

Sitter och ammar Leona! Finns verkligen inget mysigare än att amma! Det är verkligen ett speciellt band man skapar! Speciellt när hon tittar upp mot mig å ler för att sedan gå in i sin egen värld å blunda å njuta!

Vi har gått runt på stan hela dagen mötte upp katta för en liten runda på stan för att lite senare äta lunch på cecars! Vanja Tanja och lilla Andrea kom och gjorde oss sällskap, när Leona somna passade jag på att gå till cityfrisörerna och klippa mig!
Ska snart iväg och jobba! Men först ska jag natta Leona!











Nyklippt ;)
Oj bilden kom inte med




God morgon! Vi ligger i sängen och myser!!! Just love life!

onsdag 29 augusti 2012

PW


God  dag!
Idag vakna eller jag väckte Leona pga av att hon lät som en gris jag skojar inte hennes näsa var helt täppt, väckte henne spruta lite bröstmjölk i näsan och sög därefter ut sååå mkt snor stackare! Bröstmjölk är bäst, funkar mot allt, häromdagen var hon röd runt ögat och den rann en massa ringde vårdguiden och de sa att hon säkert håller på och utvecklar ögoninflammation,  smörj med lite mjölk sa dem, vips så var ögat friskt inom 3 timmar =) Bästa bästa!

Vid elva imorse hade vi bokat träff med Jessica en tjej som jag träffa på BB, Vi gick en PW och pratade en massa bebis snack!



Därefter fikade vi och nu är vi hemma!




white-shoes
white-chocolate
silver-nails
conditoner
clutch

tisdag 28 augusti 2012

Jag har precis fixat klart mina naglar å är på väg hem! Natten gick bra med tanke på att Leona är förkyld min älskade sessa så snäll!






Glader imorse!



Nu sussar hon så gott! Ler lite emellan åt!
Min älskade lilla är sååå förkyld! Fattar inte ??? Det här jävla vädret man vet inte hur man ska klä henne! Eller så har hon blivit smittad, Lät som att vi hade en gris i rummet inatt! Å ändå vakna hon inte, hon kämpade med sin täppta näsa hela natten! Ringde till vårdguiden imorse å de sa åt mig att spruta bröstmjölk i näsan det fungerar som nezeril ;) gick sedan ner till Apoteket å köpte en grej som gör att jag kan suga ut snoret!









Efter det blev det lite Kina mat med maken!




måndag 27 augusti 2012

Eva Herzigova Harper’s Bazaar Ukraine September 2012


Eva Herzigova Harper's Bazaar Ukraine 2
Eva Herzigova Harper's Bazaar Ukraine 3
Eva Herzigova Harper's Bazaar Ukraine 6
Eva Herzigova Harper's Bazaar Ukraine 4
gold-shoes
feather-shoes
prada-bwceline-bw

wild-fleur-shoes-lingerie

Det världsberömda italienska modehuset Missoni har gått ihop med den europeiska modekedjan Lindex för att stödja bröstcancerforskningen. Samarbetet har resulterat i en unik kollektion som består av dam-, barn- och underkläder samt accessoarer. 10 procent av det totala försäljningspriset går direkt till kampen mot bröstcancer. Kollektionen lanseras den 25 september och kommer att säljas i Lindex.   Jag längtar!



Igår var det mys dag! Vi satt inne fram till fem, det ösregnade då passar jag på att göra tråkiga sysslor typ tvätta och stryka kläder! Mot kvällen åkte vi till min svägerska som skulle få gäster!















Dregel Maja, hon skrattar och babblar så mkt att hon dreglar ihjäl sig!



Det bjöds på en massa gott!