fredag 30 augusti 2013

Veckans snyggaste

Amanda Seyfried covers Elle August 2013 in Dolce & Gabbana

Hejsan!
Imorse vakna Leona halv tio och vi skyndade oss till öppna förskolan. Barnen lekte så fint och vi morsor sprang efter dem, efter Öppna förskolan sprang jag hem slängde in tvätt i tvättmaskinen och vidare till cafet där tjejerna satt, slängde i mig en sallad och kunde sedan njuta av en kopp kaffe innan Leona vakna. Hittade ett snyggt linne och smycken inne på Bikbok. Snart kommer maken hem från jobbet och jag tror det blir bio ikväll. Till middag blir det lax och potatis medan laxen är i ugnen får leona lite fruktsallad!



- Posted using BlogPress from my iPhone

Sötaste Elias och Leona






onsdag 28 augusti 2013

Nelly höstnytt

Nly Shoes Cloud

Igår åkte jag och leona upp till Stockholm och hängde med gudmor Gabriella! Hade ärenden först sedan väntade en god lunch! Vi promenerade runt Djurgården och babblade om allt mellan himmel och jord!



- Posted using BlogPress from my iPhone


















En ljus en vackert solig dag idag, med fortfarande mycket sommartid , även om man inte kan förneka de bleka morgnar och kvällar då kofta som tyst har smugit sig in. . .Vi njuter av värmen ett litet tag till! 

{Frånvaromeddelande & hej}

måndag 26 augusti 2013

Dagens

Har haft makens fina kusin här från örebro hos oss igår och idag! Vi myste med lite gott å skvallra och tills ögonen sa stop! Sen jag blev mamma har jag upptäckt att jag inte orkar hålla mig vaken mer än 12 , sen blir jag trött och tjurig! Helst vill jag hoppa i säng med leona vid 21! Men alla våra rutiner kommer nog ändras snart när jag börjar jobba och leona går på dagis! Hon kommer somna vid 19-20 å jag vid 22!

Hursom idag vakna vi fixa en god frulle och åkte till Hovsjö där jag hade nageltid! Efter det åkte jag och mamma å Jessica till min svägerska Löris och myste med bebisen Isabelle! Mamma hade bakat en underbar kärleksmums och morotskaka!



- Posted using BlogPress from my iPhone

















Min fina mami








Väl hemma lagade jag ris potatis å kycklingben! Leonas favo mat!