lördag 30 november 2013

Hejsan!
Förlåt för min frånvaro men jag är inte mig själv just nu! Skulden och ångesten gör att jag inte kan sova om nätterna, går runt och tittar på flaskan och undrar hur det kunde gå till?
Leona mår tack å lov bättre idag! Efter 2 dygn av hög feber kraftig ögoninflammation kan hon idag öppna ögonen och till och med fått i sig lite mat! Inatt vaknade jag av en lukt som var så stark att jag inte kunde somna om! Det var hennes sår, pga febern så blev såret infekterat! Vakna imorse och hoppa in i duschen med henne! Rengjorde såret och la nytt bandage på huvudet!

Inatt hoppas vi på sömn!
Jag vill tacka min familj och vänner för stödet och hjälpen jag får älskar er!












- Posted using BlogPress from my iPhone



- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 29 november 2013

Vill bara tacka för alla fina kommentarer som vi fått! Stödet har varit fantastiskt och jag tackar Gud för människorna i vårt liv. Leona har tyvärr inte blivit bättre utan hon har nu fått ögoninfektion och hög feber hon har spytt hela natten. Vi besökte Karolinska igår och de sa att så är tyvärr fallet med brännskador, infektionerna och sjukdomarna kommer efter en vecka. Mamma hjärtat gör så ont och jag önskar det var jag. När vi var på brännskade mottagningen igår så nämnde läkaren att de hade fått in en flicka med samma olycka att MAM flaskans botten hade spruckit denna flicka var endast 2 månader och hade fått 4 gradens brännskada. Gud hjälpe mamman. När hon blir frisk ska jag be en präst be över min lilla flicka. Å be till Gud att vaka över henne och alla barn i världen. Jag mår inte bra men försöker vara stark för hennes skull och behöver kärlek och närhet.

onsdag 27 november 2013

Hej!
Tänkte berätta för er vad som hänt! Vi är fortfarande skärrade och chockade över det som hänt vår dotter.
Lördags kväll var jätte mysig och vi tittade på gamla videofilmer från när Leona var liten osv. Vid halv nio skulle jag fixa välling till Leona för att sedan natta henne, som vanligt följer hon med mig till köket. Jag kokar vatten och väntar på att vattnet kokat klart medan jag väntar så öppnar jag botten på hennes nappflaska (MAM flaskan) för att rengöra den, jag tror att jag stänger den ordentligt. Vattnet har kokat klart och jag fyller 40 mil hett vatten för att sedan gå till kranen för att fylla upp resten med kallt, det är 1 meter mellan vattenkokaren och kranen, Leona väntar och tittar rakt upp på mig, då händer det tragiska, av trycket så lossnar botten och all vattnen ramlar rakt ner på hennes huvud och ansikte. Jag gråter nu när jag skriver detta, jag önskar ingen mamma eller barn går igenom det vi var med om. Jag skriker på Michael samtidigt som jag tar saxen och klipper upp henne tröja springer till badrummet och sköljer med ljummet vatten, då händer det värsta jag vittnat huden flagnar bort lager efter lager. Min man skriker och jag skakar som ett asplöv samtidigt som jag knappar in nr 1177 till vårdguiden efter 3 försök och det tutar upptaget ringer jag 112, Hon svarar  att jag kommit rätt och hon skickar en ambulans på en gång, efter 3 minuter är dem här och vi åker till Astrid Lindgrens sjukhus. Hon får smärtstillande och hon somna i ambulansen. Resten orkar jag inte berätta hon har fått vård och har fått 3 gradens brännskada, värst är pannan och näsan. Mamma hjärtat gråter och jag mår så dåligt det läkaren gjorde är ett minne jag sent kommer glömma, hon tog en sträv svamp och skrapa på såret och hela ansiktet för att ta bort all död hud blodet forsa och Leona skrek så mycket det skar rakt in i hjärtat. Jag gråter och maken med medan vi försöker hålla i henne. Jag mår så dåligt! Även om jag vet att det inte är mitt fel så kan jag inte låta bli att tänka att jag kunde ha förhindrat det om jag bara varit mer uppmärksam när jag skruvat åt bottnet. Men ärligt hur stor är sannolikheten att den skulle lossna och att hon står rakt under mig. Denna tjej har haft sån extrem otur hon har lidit så mycket på hennes 1 1/5 år. Jag blir så ledsen och önskar det var jag. Nu har de rakat hennes huvud 5 cm uppåt och lagt ett stort silver bandage som innehåller medicin! Hon behöver all kärlek och positiv energi från mig just nu! Så vi hörs om några dagar! 

söndag 24 november 2013

Jag tar en paus några dagar' leona har råkat ut för en olycka och jag mår så dåligt! Så all fokus lägger jag på hennes välmående!



- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 21 november 2013

God morgon!
Leona är fortfarande sjuk, och svärmor passar henne idag, jag är på väg till Stockholm för att skriva på lite papper inför något kul som väntar! Igår var vi bara hemma hela dagen vi tog en lite runda på stan för lite luft och la oss ganska tidigt. Inte mycket sömn har det blivit dessa dagar, Leona sover redan dåligt som det är nu när hon är sjuk ännu sämre!




- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 19 november 2013

Hello! Idag har jag varit ledig! Borde ha sovit och njutit men istället gav jag mig in på att städa min garderob! Gissa om jag ångra mig halvvägs! Men den blev ren och sorterad! Sedan städade jag hela huset och till slut bestämde jag mig för att titta på kardashians och rulla vinbladsdolma! Så duktig har jag varit idag!






- Posted using BlogPress from my iPhone

BLUE


måndag 18 november 2013

Ska alldeles strax gå hem! är helt slut idag! Jag vet inte vad det är Leona går igenom just nu men något är det, jag blir tokig på henne! Hon har vaknat varje dag de senaste 3 veckorna ca 2-3 på natten och gnäller jag tar upp henne till oss och jag lovar hon vill ligga överallt förutom på sängen, hon ligger på mina armar, mage, rygg, händer. Så fort jag flyttar över henne till hennes säng så vaknar hon. Jag får ingen sömn och inte maken heller. Imorse trodde jag det var ett skämt när klockan ringde.

Igår åkte vi hem till min farbror i Spånga Leona hade kul med min lill kusin Carlos!






- Posted using BlogPress from my iPhone

Inspo

Victoria’s Secret Angel Candice Swanepoel will model the Fantasy Bra in the 2013 Victoria’s Secret

Candice Swanepoel Victoria's Secret Fantasy Bra 2013

Rihanna Glamour USA November 2013

Rihanna Glamour USA 1Rihanna Glamour USA 3Rihanna Glamour USA 5Rihanna Glamour USA 6Rihanna Glamour USA 7Rihanna Glamour USA 4