söndag 29 december 2013

Akuten! Sjuk och dålig har jag varit enda sen julen börja, därför min långa bloggpaus!






- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 27 december 2013

Hejsan!
Jag hoppas ni haft en härlig och fin jul med era nära och kära! Jag har haft det underbart de dagar jag mått bra, julafton var jag sängliggande och mådde så dåligt! Min förkylning vägrar släppa och jag har nu även smittat leona! Ingen vit jul blev det men det har varit mysigt ändå!
Nu ska jag iväg till frisören och färga håret men ikväll kommer massa bilder från julen!















- Posted using BlogPress from my iPhone















tisdag 24 december 2013

måndag 23 december 2013

steven khalil s/s '14 bridal campaign
 
Jag märker nu att mitt inlägg från igår aldrig postades. Hoppas att ni mår bra och njuter av ledigheten ni som är lediga. Inte mycket kvar till julafton och juldagen nu. Jag känner mig ganska lugn, dock har jag mått jätte dåligt, åkt på en rejäl  förskylning som nu även smittat Leona. hon hade feber hela natten stackare.
Igår fyllde jag 28 år, Kan inte vara mer tacksam för mitt liv och människorna jag har runtomkring mig, Jag hade en fantastisk dag och blev uppvaktad på många sätt. Mamma hade lagat hur mycket mat som helst och tog med sig hem till oss, vi satt och åt en god middag, min familj och bästa vänner och kusiner. Fick fina presenter och jag bara njöt av sällskapet.








- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 21 december 2013

Hejsan!
Snart är julen här och jag mår så jäkla dåligt, har åkt på en rejäl förkylning och har ont i hela kroppen. Igår hade vi julavslutning och efter det åkte jag och min svägerska till city för lite jul shopping, blev lite klappar men mest till mig själv hehe! nyårsklänning och lite basplagg. Nu hoppas jag att jag blir frisk.



- Posted using BlogPress from my iPhone