måndag 31 mars 2014

Image 1 of ASOS Maternity Exclusive Wrap Lace and Chiffon Midi DressImage 4 of ASOS Maternity Exclusive Maxi Dress With One Shoulder

Image 1 of ASOS Maternity Skater Dress with Lace Wrap FrontImage 1 of ASOS Maternity Swing Blouse With Crochet Collar

FRINOLA S/S WOVEN TOP, Rose Smoke, main
Nu har jag klickat hem lite nya mammakläder, börjar bli jävligt fattigt i min garderob. Köpte mest sommar kläder eftersom jag ska gå runt och vara gravid hela sommaren! Hitta de översta från Asos och de tre nedersta plaggen från mamalicious.se

fredag 28 mars 2014

Pastell rosa


Äntligen fredag!!! Galet hur fort dagarna och veckorna springer! Imorse vaknade jag av mig själv 6 solen sken och det var såå ljust i sovrummet, Leona sov hela natten och jag vaknade inte en enda gång för att gå på toa....ni vet när man är gravid heheh.
Nu har jag slutat jobbet och väntar på att Leona vaknar på dagis så jag kan hämta henne vi åker därefter till min mormor och senare till mamma. Ha en underbar helg mina kära!

Hade Maria och Katja över på frukost och fika i tisdags och gissa om barnen gjorde KAOS hemma hahah! Inte lika snälla som när de var små!




- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 25 mars 2014

Hello!
Hur mår ni?
Här är det segt, mitt järnvärde har fortfarande inte gått helt upp och jag är sjukt trött hela tiden. Livet har verkligen inte varit sig likt sen jag blev gravid. Jag är normalt en glad och livfull person som älskar att röra på mig och hitta på saker, men nu tycker jag allt känns jobbigt och trist. Jag känner mig så stor och klumpig och blir trött av minsta lilla.
I lördags så kom min kusin Jurinda och lekte med Leona så jag fick tvätta klart. Det tackar vi för och min älskade mamma hade jag inte heller klarat mig utan. Får så mycket hjälp från henne.
Mot kvällen var vi bjudna på min kusins dotters 5 års kalas. Vi hade sååå roligt och skratta så vi fick magrutor. Det var massor av lekar både åt de små och åt de stora.



Sur sallad det är det som gäller nu!




- Posted using BlogPress from my iPhone








Hitta en fin kofta och pyjamas till Leona inne på POP