fredag 30 maj 2014

Hello!
Sitter här på jobbet, ska strax gå hem. Igår var jag ledig och vi åkte till Stockholm för att hälsa på min farbror som varit inlagd i sjukan. Tack å lov så mår han bra och vi kunde njuta av en trevlig stund ihop med familjerna, mindre kul var att jag krocka min bil, vi mår bra tack å lov men bilen är kaos, så tråkig och onödig utgift nu när det är sommar och man skulle kunna göra så mycket annat roligt för pengarna, men men. Imorgon har jag 2 sminkningar och efter det är jag fri hoppas på bra väder så man kan vara ute i alla fall. Söndag väntar min kusins sons konformation, det ska bli trevligt att träffa släkt och vänner. Nu önskar jag er en fin fredag!

Style : Blake Lively at Cannes Film Festival

Fashion Inspiration : Blake Lively at Cannes Film FestivalFashion Inspiration : Blake Lively at Cannes Film FestivalFashion Inspiration : Blake Lively at Cannes Film FestivalFashion Inspiration : Blake Lively at Cannes Film FestivalFashion Inspiration : Blake Lively at Cannes Film FestivalFashion Inspiration : Blake Lively at Cannes Film FestivalFashion Inspiration : Blake Lively at Cannes Film FestivalFashion Inspiration : Blake Lively at Cannes Film FestivalFashion Inspiration : Blake Lively at Cannes Film FestivalFashion Inspiration : Blake Lively at Cannes Film Festival

onsdag 28 maj 2014

Cypern

Hejsan!
Nu har vi varit hemma i några dagar. Vi har hunnit landa och vila ut, det behövs alltid efter en semester haha. Cypern var helt fantastisk och vi har haft det så bra. Vi hade inga förväntningar när vi åkte ner, såå vi blev glatt överraskade av de vänliga invånarna den bra service och helt underbara hav. Hotellet var jätte bra med stora rymliga rum bra läge och en massa aktiviteter för barn bland annat Bamseklubb som Leona älskade. Maten var mindre bra, dock tror jag att den var ok och att det är vi som är kräsna efter att ha varit på all inklusive i Riu hotell i Mexico och 5 stjärniga hotell i Turkiet. Turkiets mat är verkligen bäst. Semester och semester blir det väl riktigt aldrig med barn då man måste jaga och hålla koll på, men jag och maken hjälptes åt så vi båda fick ligga på solstolen och vila. Leona var nog den som ändå hade absolut roligast hon njut så mycket av vattnet och sanden och maten.