måndag 23 juni 2014

Hello!
Jag behöver hjälp! Har beslutsångest! Ska beställa vagn och pendlar mellan Bugaboo Buffalo som är den senaste och en bättre och tåligare vagn än den jag har nu Bugaboo Camelon! Eller ska jag köpa syskonvagnen Donkey? Leona kommer gå på dagis och jag kör henne dit och frågan är också hur länge sitter hon i vagn?
Bugaboo Donkey Mono Duo Twin
Hejhej
Hoppas ni haft en fin långhelg =) Idag är de måndag igen och jag lämna Leona på dagis, hennes sista vecka sen har hon också semester! Maken har varit ledig i 2 dagar så vi har fått ta igen förlorad tid. Jag tycker så synd om honom, han förlorar och missar så mycket av Leona. Han förstår och inser det när han väl är ledig. Wow vad hon pratar, Gud vad hon kan får jag höra hela tiden. Hon har blivit så duktig på att prata och jag och hon kan kommunicera om allt hon förstår allt och kan svara på allt, hon blir lite förvirrad när jag byter språk till arabiska då säger hon HA? HA? heheh.

Midsommafton tillbringades hemma hos min svägerska där vi firade Isabelles 1 årskalas! Det var såå trevligt och gott sällskap!





 

Constance Jablonski by Patrick Demarchelier for Vogue Spain July 2014

Constance Jablonski for Vogue Spain July 2014 Constance Jablonski for Vogue Spain July 2014 Constance Jablonski for Vogue Spain July 2014 Constance Jablonski for Vogue Spain July 2014 Constance Jablonski for Vogue Spain July 2014

torsdag 19 juni 2014

Hello hur mår ni! Här känns det väldigt bra faktiskt förutom att regnet öser ner istället för skinande sol som man vill ha! Jag jobbade sista dagen i tisdags och nu väntar semester tills lilla flickan tittar ut! Det har varit en rolig vecka och jag vet att jag säger det jämt men leona är i en så underbar ålder! Hon är så trygg i sig själv och ger så mycket kärlek! Att vi kan kommunicera med riktigt tal är ju de bästa! Hennes språk utveckling har gått riktigt fort, svenskan dominerar men hon är jätte duktig på syrianska och arabiska också!
Här kommer lite bilder från veckan!



Lunch med Karo








- Posted using BlogPress from my iPhone















torsdag 12 juni 2014


Hitta en 10 år år gammal bild på mig å maken  hihi såååå små



onsdag 11 juni 2014

Leonas kalas del 2

Leonas 2 års kalas gick jätte bra och vi hade tur med vädret, förra året regnade det på oss. Hon var så glad och satt inte still en sekund. Själv var jag väldigt trött och sliten hade bakat å donat hela dagen och det kändes både i rygg och ben, sov ingenting den natten. Är nu inne i vecka 32 och det har gått så fort ändå så känns det som en evighet kvar. Vill tacka alla vänner och familj för allt och för att ni gjorde Leonas dag speciell. Stort tack till mamma som fixa den fina och goda smörgåstårtan .