fredag 5 september 2014

PAUS

Hejsan!
Hoppas ni mår bra, ser att statistiken inte gått ner även om jag varit världens sämsta på att skriva! SORRY!
Livet som tvåbarns mamma är underbart och jag börjar nu få in rutiner. Celine är en väldigt snäll bebis så det underlättar mycket, Leona har börjat dagis och hon är världens godaste, har blivit lite kaxigare sen hon fick sin syster men det hör väl till hon vill fånga min uppmärksamhet på annat sätt. Hon tar det jätte bra och älskar verkligen sin syster lite för mycket då hon ska pussa på henne och bära henne hela tiden.
Jag mår jätte bra och är tillbaka i min gamla kropp har dock 4 kg kvar. Men hur underbart är det inte och bli av med den där magen, att kunna sova på mage Wow ni förstår inte hur skönt jag sover, å slippa toa besöken 20 gånger om natten! hehe!
Som jag nämnde tidigare så sökte jag lite kurser och har blivit antagen till Specialpedagogik B som jag länge velat läsa. Den går på distans i Karlstad universitet men kräver 3 dagar på campus varje månad så nästa vecka åker jag maken och barnen ner. Denna kurs som jag även trodde skulle vara lite chill eftersom den är på distans visa sig var riktigt tuff med en massa inlämningar och litteratur som ska läsas varje vecka. Därför har jag bestämt mig för att ta en paus från bloggen vet inte än hur länge men för att hinna med min familj och skola så måste jag göra det. Kan dock hända att jag slänger in lite inlägg då och då!
PUSS så länge