onsdag 27 februari 2013

Blir galen på sånt skit


Man gör vad som helst idag för att kunna vara smal. Satt och fika igår och  hörde 3 tjejer prata om nåt piller de åt, jag har tappat 3 kg på 2 veckor sa hon och och prata om denna kur, kom hem och googla upp den och hitta den gröna kaffenbönan som hon prata om. Dagligen kommer nya idéer till oss som vill behålla vikten. Galna trender poppar upp likt popcorn i mikron.
Den ena dagen gäller en sak och dagen efter kontrar media med en annan.
Och alla är tvärsäkra på att just deras metod är den absolut bästa. Och gör stor industri av den. Som Katryn Zytomerska. Hon har blivit en riktig mattant a la LCHF
Men det senaste just nu är att knapra gröna piller som ska bränna då ....fett. En sort kaffepiller. Tabletterna tillverkas av omogna gröna kaffebönor som sägs minska aptiten och öka fettförbränningen. 
Men precis som solen har ju fläckar har även dessa mirakelpiller en hel del biverkningar.  Högt blodtryck, ångest och känslig tarm. 
Plus andra saker som kommer säkert fram senare i livet. 
Jag vet inte hur lättlurade män är men tyvärr så går kvinnorna på det mesta när det gäller bantning.  Och det finns att tjäna pengar på oss. Mycket pengar. När egentligen den enda man skulle behöva göra är att äta mindre, hälsosammare samt röra sig mer.

älskar denna sminkning på Mollie King

Idag har jag varit och lunchat med Maria och Katja! Efter lunchen tog jag en runda på stan handla lite inför resan och en stor kasse från apoteket, med bla, vätskeersättning, alvedon, kompress, plåster och en massa annat till Leona! Känns lite läskigt att åka med en bebis, men det ska nog gå bra =) Har en massa kvar att köpa men det är trots allt 6 dagar kvar =)
Shit vad hon rör sig nu, sitter inte still ställer sig upp för att sedan ramla pladask på rumpan!


131589620332194155_thYvHNWE_c[1]image

tisdag 26 februari 2013

Here we come

Nästa onsdag åker vi till




Thailand Phuket!

RED CARPET 2013 OSCAR


DIOR

DIOR

ALEXANDER MACQUEEN

OSCARDELARENTA

ARMANI

ELLIE SAAB

lwrenscott

robertocavalli.

Louis Vuitton

Gucci

Valention

jennypackham








måndag 25 februari 2013

Idag har jag haft en mys dag med min lilla familj vi åkte till Moraberg och handla lite! Man hittar alltid nåt där! Besiktigade bilen och fortsatte sedan hem för att laga middag! Fick bli oxfilé pasta!



Paprika oxfilé och championer, salt peppar och timjan, grädde och kalvfond! Bäääästa






Leonas vaccin har spruckit och den är så läskig igår rann det var som en öppen kran! Tydligen ska det bli så för att sen bli ett lite ärr!






Upptäckte de på morgonen hennes body se helt gul stackare!
Men nu ser den mkt bättre ut




Fetaost pirog!

Igår bakade jag fetaostfyllda piroger! Jag tycker att det är så lätt och så gott tillsammans med te! Speciellt på kvällen!



Först bakar man vanligt bröddeg!



Sedan smular man ner fetaosten och blandar tillsammans med mynta.



Sedan använde jag en kavel för att platta ut degen! När jag gjort det delade jag den i två för att sedan fylla den med feta!



Efter det penslar jag över dem med naturell yoghurt, väldigt lite dock, de blir godare och får mkt finare färg.



Så fina blev dem! Och goda!

Blue is Beautiful

House Beautiful släppte nyligen en vacker liten bok som helt enkelt kallas blå. Den har en redigerad samling rum inredda med färgen blå. Blå är en lugnande färg och en favorit hos många människor, och jag älskar det!
Detta är en av mina all time favorit badrum (i boken Blå.) Det är
  en blå och vit modern tolkning av en marockansk badrum. Jag älskar stengolv till detaljer och blått kakel