måndag 30 april 2012

Låt festen börja




Frisör

Jag har klippt mig och färgat håret! Känner mig som en helt ny människa! Älskar när jag är mörk!







Måndag och jag är så trött! Min rygg gör så ont! Inga fler bjudningar eller ansträngningar fram till att jag föder alltså! Det påverkar ryggen på en gång!
Nu har jag lektion, ska förbi mormor en sväng och sedan har jag tid hos Sandra ska tona håret;) sugen på lite mörkare! Efter det ska katta ta preggo bilder på mig ;) typ halv naken! Ska bli intressant å se! Efter fotokursen vi gick fick vi lära oss en hel del!
Sen åker vi mot hallonberget min kusin Dima ska döpa sin lilla Lionel!

söndag 29 april 2012

Middag

Ligger i sängen och ska sova, jag hoppas att jag sova snabbt, å inte min näsa stängs igen helt! Har inte kunnat sova normalt senaste veckan!
Mina gäster har gått och det var så trevligt att ha dem här!
Maten smakade lovely! Och älskar maken för att han orkar laga mat även på hemmaplan!



Vi började förrätten med lite bröd olivtapinad och mozzarella/ tomater!






Sen blev det potatisgratäng och oxfilé med rödvinsås!



Och sedan avslutade vi med en ny dessert som mike provade sig fram till, vit choklad och vanlig choklad ja den var så ljuvligt god!!!! Och en massa frukt!








Vanessa och Maria älskar frukt!
Oxfilen/ potatisgratängen står i ugnen maken håller på med efterrätten och jag har just gjort klart fruktfaten! Nu får gästerna komma;)
Ha en trevlig kväll!









Jag är som en stor bebis! Sov från nio igår kväll till tio idag! Lovely jag behövde verkligen det! Nu är det inte mycket kvar har gjort 34 fulla veckor! Så det är 6 veckor kvar! Jag längtar så mycket. Vid fem ska mina kusiner och deras män komma förbi på middag, så nu måste jag börja förbereda!
Ciao så länge!







lördag 28 april 2012

Brittiska modellen Lily Donaldson för spanska Vouge


Lily Donaldson Vogue Spain 3
Lily Donaldson Vogue Spain 8
Lily Donaldson Vogue Spain 5
Lily Donaldson Vogue Spain 11
Lily Donaldson Vogue Spain 4
Lily Donaldson Vogue Spain 10
Lily Donaldson Vogue Spain 6
Jag har haft en riktigt trevlig kväll idag, min förkylning har lagt sig lite och jag kan äntligen andas! Inte 100% än men 50 ;)
Katta plocka upp mig och vi svängde förbi Vanja en stund!
Andrea fick äntligen sin present av mig och söta Vanja hade köpt lite smått och gott till min lilla bebo från polarn och pyret!



Lilla Andrea innan läggdags









Neutrala byxor och söt bebo mössa samt strumpor/ tofflor
Tack finaste Vanich!!!! Love u




fredag 27 april 2012

torsdag 26 april 2012

Jag har tagit slut på två till lambi toarullar, min näsa slutar inte rinna och jag gnäller som ett barn! Usch finns inget värre än att vara sjuk! Som gravid tycker jag att det är svårt å andas men att vara sjuk och preggo OMG !!! Jag är så rädd för natten kommer inte kunna sova!

Sötaste michael bakade kanel och vanilj samt vanilj/apelsin/ russin bullar! Han är bäst! Fattar inte hur han orkar! Han har jobbat sen sex, men men jag klagar inte! Bästa maken! Love u



Kanel fyllning samt vanilj apelsin!













Har just ätit pizza och jag kan säga att den var såååå god! Bästa ronna pizzeria ;) bästa snabbmaten hittar man fan i förorten! Nu ska maken baka bullar å jag måste vila! Har sånt tryck över huvudet! Näsan fortsätter rinna och jag känner att febern kommer smygande!




Kate moss

 

Sjuk

Har just kommit hem! Jag är så sjuk....näsan har runnit sen igår sov inget inatt och jag har sånt tryck över huvudet. Måste tagga ner och sluta stressa så mycket som jag gör. Nu blir det sjukskrivning!
Kram på er!

onsdag 25 april 2012


Idag överraskade min söta kollega Jenny mig med en present till lilla Bebo! Hon kommer från Finland och tyckte att de var en självklarhet att bebo ska ha nåt finskt på sig =) Så det blev en retro body i världens bästa kvalite från Mariemekko =) sååå sött!










Dessutom är det sista dagen för en kollega som ska sluta =( så söta Amo Hans bjuder på tre olika sorters tårtor =) Idag har jag tvillingar i magen säger vi =) så jag får äta för tre =)

Street style






Rosie Huntington Whiteley Harpers Bazaar April 2012


Rosie Huntington-Whiteley Harper's Bazaar Arabia 8
Rosie Huntington-Whiteley Harper's Bazaar Arabia 6
Rosie Huntington-Whiteley Harper's Bazaar Arabia 3
Rosie Huntington-Whiteley Harper's Bazaar Arabia 4
Rosie Huntington-Whiteley Harper's Bazaar Arabia 2