måndag 21 mars 2011

Libanesisk afton!

Michael var ledig idag så vi bestämde oss för att ha en mysig middag, det blev vingar, shish kebab, olika libanesiska röror, burgul, samt tabulle och lite till, han stod för lagningen och jag för disken. Nu sitter vi och tittar på finalen av top model och min favorit tjej vann, :)









Apelsiner till efterrätt,




2 kommentarer:

  1. Hej Louisa!
    Jag klickade in på din blogg för ett par dagar sen, är helt fast nu! Haha :) Såg att du varit i Miami och NY och jag tänkte därför fråga dig om du kan ge några tips på vart det finns bra shopping? Vi ska dit i sommar, så det skulle vara kul om du kunde skriva ett inlägg eller så om shoppingen i USA. Jag är också syrian, så jag är intresserad av allt ifrån olika typer av festklänningar & accessoarer, festväskor & festskor till märkesväskor, jackor, skor och stilrena vardagskläder. Allt detta gäller både märkes och icke-märkes grejer. En blandad kompott, helt enkelt! Haha :)
    Take care / Maria

    SvaraRadera
  2. Hej Maria!
    Välkommen till louisas classroom hehehe...skoj att du tycker om min blogg! självklart kan jag lägga upp ett inlägg om Miami som enligt mig är bästa stället på jorden. jag försöker blogga mode så mkt jag hinner...håller på och slutför min examen så i 2 veckor kommer det bli lite tait ....
    KRAM

    SvaraRadera