fredag 26 oktober 2012

Fredag idag!

Sov såå bra inatt, äntligen har Leonas förkylning blivit bättre och hjärtat kan sova bra, problemet att jag nu inte kan sova, vakna vid fem å ba men shit hon har inte vaknat än, så jag ställer mig vid hennes säng och väntar på att hon ska vakna så jag kan amma henne! Knäppis!
Vid elva tiden gick vi till World Class och träna lite powerbaby träning, med fokus på rumpa idag =) Jag menar vart tog rumpan vägen efter att man fött barn?? platt och ful! så nu är det dags å träna upp den =)
Efter det kom vi hem åt en nyttig frukost och badade nu ligger hon å sover och jag har just betalat räkningarna! finns det nåt tråkigare? Men men inte deppa det är fredag idag =)






Jag har även handlat å fyllt på min serie av Nimue ansiktsprodukter, De är bäst! Jag har ganska fet hy och passar mig perfekt, alla jag känner som använt den är så nöjda, de kostar en hel del men är värda varje krona!  nimue är den nya generationens derma cosmeceutical serie med en unik avancerad antiage-teknologi.
nimue  motarbetar hudens biologiska nedbrytning och skyddar mot yttre negativ miljöpåverkan.
nimue  ger resultat vid behandling av negativ miljöpåverkad hud, problemhud och hyperpigmenterad hud är unika. nimue  innehåller inga artificiella doft ämnen eller mineraloljor.

Jag fyllde på cleansing gel det första steget i hudvård för att uppnå en välmående hud. Rengöringsgelé som skonsamt avlägsnar all makeup och orenheter och som rekommenderas till alla hudtyper utan en känslig hud. Innehåller bl a AHA och vitamin A och E.
Användning: Mixa rengöringsgelé med lite vatten i händerna och rengör därefter ansikte, hals och dekolletage noga. Tvättas sedan noga av med ljummet vatten. På morgonen rengörs huden en gång och på kvällen två gånger.

cleansing gel
Det första steget i hudvård för att uppnå en välmående hud. Rengöringsgelé som skonsamt avlägsnar all makeup och orenheter och som rekommenderas till alla hudtyper utan en känslig hud. Innehåller bl a AHA och vitamin A och E.
Användning: Mixa rengöringsgelé med lite vatten i händerna och rengör därefter ansikte, hals och dekolletage noga. Tvättas sedan noga av med ljummet vatten. På morgonen rengörs huden en gång och på kvällen två gånger.
källa :http://www.nimue.se
Jag använder även purifier En 24-timmarskräm som rekommenderas till en problemhud (fet-oren-acne). Innehåller bl a AHA och tee trea olja.
purifyer



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar