söndag 19 maj 2013

Glömde visa er dessa söta " sandaler" eller fot prydnader till bebisar, dessa hittar ni i babyslottet för 69kr



- Posted using BlogPress from my iPhone



5 kommentarer:

  1. Hej
    Oj de va jätte söta :) . Jag följer din blogg dagligen och tycker det ger bra inspiration :) . Har själv en son på 4 månader .
    Du är utbildad lärare i vilka ämnen eller vilken nivå ? Är det grundskolan ? Jag funderar på att utbilda mig till lärare har du några tips , vad man ska tänka på vid val av nivå tex grundskolan 1-3 eller ska man satsa på andra nivåer . Trivs du med yrket ? Är det så slitsamt som folk säger och dåliga löner och mycket arbete även när nan kommer hem ?
    Jag våre jätte tacksam för svar från oberoende källa :) .
    Kram Tara

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej vännen!
      Kul å höra tack.
      Jag är lärare i grundskolans senare år dvs, högstadiet/ gym mina huvudämnen är Svenska som andra språk och religion samt special pedagogik. Yrket lärare passar mig perfekt och jag har aldrig tvekat eller ångrat det valet. Eftersom jag jobbar på komvux och SFI så tycker jag inte att det är så jobbigt som alla säger, däremot beror det helt på hur man jobbar, jag är väldigt effektiv i min planering så jag aldrig behöver ta med arbete hem. Dålig lön är det väl inte men det är inget jobb man kan bli miljonär på eller klättra på i lön som andra yrken, lönen ligger på 26-33 tusen, jag ligger mellan där och är nöjd för tillfället =) Lärare är även lyx när man har barn samma tider och lov =)
      Hoppas det hjälpte nåt
      Kram

      Radera
  2. Hej! Jag undrar om du kan tipsa om en bra märkesväska som inte e skiiit dyr!!!
    Vad tycker du om Armani Jeans shoppingbag??
    Har en son på 1 år så man måste ha med sig lite grejer taack för scar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej vännen!
      Det är en jätte fin väska, annars tycker jag att att det finns fina väskor som inte är specifikt skötväska men kan användas som en kan lägga upp lite bilder på såna snart =)

      Radera
  3. Hej! Jaa d vore toppen! Tack för en bra blogg;)

    SvaraRadera