söndag 17 mars 2013

Idag har vi legat och myst vid poolen, det var jätte varmt idag och därför var vi i vattnet hela tiden! Vid fyra tiden gick vi till rummet duscha och gjorde oss redo för utgång! Magen kurrade så vi skyndade oss! Vi gick till gallerian vi satte oss på en restaurang som hette El vino sååå god mat! Dela på en pizza och sallad till förrätt och sen körde jag på fisk!
Alltså människorna här är sååå barnkära ni förstår inte! Det är som att gå runt med en super star på stan! Idag shoppa vi en hel del, de har sjukt snygga skor och väskor till fest, eller syrian bröllop haha med stenar å grejer! Dock väldigt dyra tycker jag! Typ 1300 för en väska och den vägrar gå ner i pris! Men investerade i ett par guld skor. Vet att dem går på flera tusen i Sverige så! Imorgon ska vi till stranden och pressa om det går! Säger så varje dag men det är omöjligt när man sitter där i värmen!









- Posted using BlogPress from my iPhone






















1 kommentar:

  1. Hejsan, jätte fin blogg! Såg att du hade en så snygg skinjacak från Zara här: http://louisasclassroom.blogspot.se/2012_08_01_archive.html är du intresserad av att sälja den om den är i stl xs eller s? mvh sarah

    SvaraRadera