fredag 31 augusti 2012

Nu sitter vi på Pendeltåget och ska åka upp till Stockholm! Leona ligger så fint och snäll i sin barnvagn och jag under min paraply! Usch vilket väder! Egentligen ingen bra dag att gå runt och shoppa! Men men det är tråkigare att sitta hemma dessutom tänkte jag att vi ska hälsa på pappa och morfar! Som jobbar inne i stan







7 kommentarer:

  1. Wohoo!! Visa oss sen vad du inhandlat :)) Bara av ren nyfikenhet så undrar jag om du enbart ammar eller om du get någon ersättning också? Rekommendera gärna vad man bör äta för att få bra mjölk?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej vännen! Jag ammar bara faktiskt, det funkar jätte bra! lovar å slänga in ett inlägg om det snart!

      Radera
  2. Hej! Ville bara säga att ja gillar din blogg o läser den dagligen! Vill oxå passa på att säga att regn skyddet som du har till vagnen är fel vänt! Den svarta delen ska va nere mot fötterna! Testa så får du se vilken skillnad! Ja har oxå en bugga! Jättesöt dotter ni fick som oxå fick ett fint namn! I vilken tur du hade som hitta en napp som hon äntligen tog! Ha de bäst!

    SvaraRadera
    Svar
    1. hahahah e det sant! Det var första gången jag använde den! Jagtyckte att den var lite felsydd tänkte jag haha! Tack !
      Kram

      Radera
    2. men hur kan det vara så att det svarta ska vara vid fötterna när det lilla fönstret e där?

      Radera
    3. hahah jag fattar inte men ska prova nästa gång det regnar =)

      Radera
  3. Ja man kan ju undra, men fönstret är liksom i mitten av hela regn skyddet. Så de är vilseledande! Men de ska va så, men den är mer gjord för sittdelen, då barnet är större o sparkar med fötterna, då har de valt att göra den svart o av starkare tyg. Titta på instruktions videon. Ja hade oxå fel från början!

    SvaraRadera